Διεκδικήσεις και Πολιτιστικές Δράσεις

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καρέα συνεχίζοντας και επεκτείνοντας τις δράσεις του αναπτύσσει τόσο διεκδικητικές ενέργειες προς κάθε αρμόδιο φορέα για λύσεις στα προβλήματα της περιοχής μας, όσο και πολιτιστικές δραστηριότητες.

Πρόσφατα, συντονίζοντας τη δράση του και με άλλους ενδιαφερόμενους φορείς, απέστειλε έγγραφο στο Δήμο Βύρωνα και στον ΣΠΑΥ για την διαμόρφωση ασφαλούς διάβασης πεζών που να οδηγεί από την πεζογέφυρα στα σχολεία και στο κέντρο της πόλης. Επίσης, με σχετικό έγγραφο του, ζήτησε την άμεση υλοποίηση της υπόσχεσης του δήμου για λειτουργία ΚΕΠ στην περιοχή του Καρέα.

Ταυτόχρονα προετοιμάζει τα σεμινάρια προφορικής ιστορίας, που θα διεξαχθούν από 11/11 έως 16/12, κάθε Τετάρτη 6.30 μ.μ. στο χώρο του 9ου Δημοτικού Σχολείου Καρέα και συλλέγει στοιχεία, υλικό και φωτογραφίες για την ιστορία του Καρέα.

Διοργανώνει:
• Μαθήματα παραδοσιακών χορών κάθε Τρίτη στις 7.30 μ.μ.
• Μαθήματα καλλιτεχνικών κατασκευών και χειροτεχνίας κάθε Πέμπτη στις 6.00 μ.μ.
• Μαθήματα καλλιτεχνικής φωτογραφίας.
• Λέσχη λογοτεχνίας.

Καλούμε κάθε Καρεώτη να πλαισιώσει τις δράσεις του συλλόγου, να δηλώσει συμμετοχή στα μαθήματα, να εγγραφεί στο σύλλογο και να γίνει ενεργό μέλος του.
Αγαπητοί συμπολίτες σήμερα που η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη και πολύπλοκη,  ας τονώσουμε την αλληλεγγύη, την συσπείρωση στον σύλλογο και την μαζική έκφραση μας.

Πληροφορίες:

Α. Σιούτης          6978324414
Μ. Χιώτη           6978549086
Ε. Θεοτοκάτου 6978311980
Ε. Γεωργίου      6977222704

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.