Πρωτοχρονιάτικη Πίτα 2020

Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας και το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Στη Γενική Συνέλευση παρουσιάστηκε το έργο της προηγούμενης χρονιάς από την πρόεδρο κα Ελένη Παπαμιλτιάδου και ο οικονομικός απολογισμός του συλλόγου από τον ταμία κ. Απ. Καρασσαβίδη, και η συνέλευση ενέκρινε τα πεπραγμένα του έτους 2019.

Ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων και διατυπώθηκαν διάφορες απόψεις και προβληματισμοί σχετικά με τα θέματα της περιοχής μας.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν όπως και τους εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων δημοτικούς συμβούλους και τους εκπροσώπους των Φορέων της περιοχής.

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους οι αντιδήμαρχοι κκ Μιχ. Καραγιάννης και Χρ. Σπυρόπουλος, οι επικεφαλής των παρατάξεων «Δύναμη Ελπίδας» Αλ. Σωτηρόπουλος και «Ριζοσπαστικής Ενωτικής Κίνησης» Τ. Μαυρόπουλος καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Λ. Τριανταφύλλου και Ορ. Καππάτος.

Επίσης παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Ποντίων Καρέα, του Συλλόγου Κεραμικής & Χειροτεχνίας, του 9ου Δημ. Σχολείου, του Συλλόγου Γονέων 9ου Δημ. Σχολείου  και η  κα Χλόη Αμάραντου συγγραφέας  και μουσικός.

Ιδιαίτερη στιγμή στην εκδήλωση μας, υπήρξε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την επιμέλεια της κας Χαράς Αρετοπούλου (ακορντεόν) και της Έρης Σιδερίδου (τραγούδι) που μας παρουσίασαν κάλαντα, όπως και διάφορα γνωστά έντεχνα τραγούδια.

Τις  ευχαριστούμε  θερμά.

Eυχόμαστε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά!

digdig

Πίτα 3

sdr

This entry was posted in Νέα. Bookmark the permalink.