Μουσική Εκδήλωση στη μνήμη του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Στις 29/4/2018 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η μουσική εκδήλωση που οργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καρέα στο Αστικό κέντρο Καρέα, με φίλους μουσικούς του συνθέτη, για να τιμήσουμε τον Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Όπως λέγαμε και στην Πρόσκληση – Κάλεσμα στην εκδήλωση: «…Για τον Καρέα, η περίπτωση του Λουκιανού έχει ξεχωριστή σημασία. Οι κάτοικοι θυμούνται ακόμα ότι, σε μια δύσκολη στιγμή του αγώνα μας για την απόκτηση της Πλατείας Νικολαΐδη, την ώρα που ο ιδιοκτήτης του χώρου απαιτούσε την εφαρμογή της Δικαστικής Απόφασης και την πληρωμή στον ίδιο ενός υπέρογκου ποσού δικαστικών εξόδων, ο Λουκιανός ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας. Με την παρουσία του σε συναυλία στήριξης του αγώνα μας, στις 10 Νοεμβρίου 1991, βοήθησε σημαντικά όχι μόνο στη συγκέντρωση του ποσού αλλά κυρίως στη διατήρηση της ενότητας μας και της πεποίθησης για την ορθότητα του αγώνα μας. Και αυτό δε θα το ξεχάσουμε…..».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς οι μουσικοί:  Ανδρέας Τσεκούρας, και  Αλέξης Βάκης, προς τους οποίους και είχαμε απευθυνθεί για την εκδήλωση αυτή, όπως επίσης και οι μουσικοί: Ιάσων Αγγελινάς (κιθάρα), Βασίλης Κορακάκης (μπουζούκι), Γιώργος Παναγόπουλος (λαούτο, τραγούδι), Ματούλα Φιοράτου (μαντολίνο, τραγούδι), Στεφανία Αβραάμ (μαντολίνο, τραγούδι), Μαριάννα Ελευθερίου (βιολί), Ευφροσύνη Φαρατζή (βιολοντσέλο), Ειρήνη Ζούτσου (σαντούρι, τραγούδι), Κάτια Ανδριανάκου (ακορντεόν), Αλέξανδρος Καμπουράκης (ακορντεόν), Γιώργος Αποστολίδης (φλογέρα), Χρύσα Φραγκιαδάκη (κρουστά) και Δέσποινα Ραφαήλ (τραγούδι).

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολλά μέλη και φίλοι του Συλλόγου, όπως και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δ. Βύρωνα.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Αντρέα Τσεκούρα και τον Αλέξη Βάκη, όπως και όλους τους μουσικούς για την πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε επίσης και όλους αυτούς που δούλεψαν αφανώς, τη Φαίη Ναυπλιώτη για την επιμέλεια του Ταμπλό, τον Δημήτρη Βάκη για την επιμέλεια της Πρόσκλησης και της Αφίσας, τον Άρη Σιούτη για τη βιντεοσκόπηση και ηχογράφηση της εκδήλωσης, όπως  και όλα τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου που συνέβαλαν με την παρουσία τους και τη δουλειά τους στην εκδήλωση αυτή.

Ευχαριστούμε επίσης όλους αυτούς που πρόσφεραν τα τρόφιμα που είχαμε ζητήσει και τα οποία παραδόθηκαν στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα, για την ενίσχυση των οικογενειών που υποφέρουν από την οικονομική κρίση.

Δημοσιεύθηκε στην Νέα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.