Εκδήλωση Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2024

Την Κυριακή 28η Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου μας στο Αστικό Κέντρο Καρέα.

Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους που παρευρέθηκαν, όπως και τους εκπροσώπους των Δημοτικών Παρατάξεων, Αντιδημάρχους, Δημοτικούς Συμβούλους και τους εκπροσώπους των Φορέων της περιοχής.

Μας τίμησαν με τη παρουσία τους ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Σωτηρόπουλος Αλέξης και οι επικεφαλής των Δημοτικών Παρατάξεων κ. Μπαντής Μίλτος, Κατωπόδης Γρηγόρης, Γείτονας Βαγγέλης, Δεμπόνος Βασίλης, Τζωρζιώτης Σταύρος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Κλειάσιος Αθανάσιος, Παπατζίμας Στέφανος, Γιαρλέλης Τάσος, Αποστολάκης Νεκτάριος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κα Κιούπη Ιουλία, κ. Ντόβολος Γεώργιος και Γώγος Αριστείδης. Επίσης, παρευρέθηκαν η πρόεδρος και μέλη του Συλλόγου Ποντίων Καρέα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου παρουσίασε στους παρευρισκόμενους την καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής μας καθώς και τις προτάσεις μας για την επίλυσή τους. Επιδώσαμε εγγράφως το σχετικό κείμενο στον Δήμαρχο και στους επικεφαλής όλων των Δημοτικών Παρατάξεων προσβλέποντας σε μια καλή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων που επηρεάζουν την καθημερινότητα όλων μας.

Ευχαριστούμε θερμά!
Eυχόμαστε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δημοσιεύθηκε στην Χωρίς κατηγορία. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.